Etiket Sonuçları: imam hatip

Eğitimin Geleceği: Metaverse  öğrencilerimize anlatıldı.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında 03 mayıs 2024 cuma günü Doç. Dr. Cahit AYTEKİN tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdikleri ve büyük bir ilgi ile izledikleri METAVERSE konusunda konferans verildi.

Nis

2023 codeweek haftası etkinliklerinde diğer okullarla işbirliği yaparak mükemmellik sertifikamızı aldık

Nis

23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı  okulumuzda eğlenceli oyunlarla kutlandı.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz siyer yarışması ve en güzel yemek yarışmasıyla devam etti.

Öğrencilerimiz 2023 2024 öğretim yılı 1. dönemi eğlenceli bir şekilde bitirdi.

Ock

Tem

Türk Edebiyatının ünlü şairlerinden olan okulumuza adını veren 5 Temmuz 2008 tarihinde aramızdan ayrılan Erdem Bayazıt'ı ölümünün 14. yılında; sevgi, saygı ve Rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun İnşallah.

Mrt

Okulumuz öğrencileri tarafından web 2.0 araçları kullanılarak tasarlanan logolardan anket oylaması sonucu birinci olan logomuzu seçtik..

Mrt

Projemizde yer alan ögrencimiz kendi afişlerini oluşturmuş, tasarlanan afişler için anket düzenlenerek oylamaya sunulmuş ve birinci olan afişimiz seçılmiştir.