''Çağlardan Gelen Kodlama'' e Twinning Projesi Tamamlandı

Çağlardan Gelen Kodlama adlı projemiz biterken geleneksel el sanatlarındaki kodlama örneklerini (etamin, kırkyama v.b) farklı farklı web 2.0 araçlarını kullanarak kodlayıp günümüzde hayata geçirilmesini sağladık.  Bu etkinliklerden elde ettiğimiz ürünleri ise eşleştiğimiz okullarımıza hediye ettik.Okulumuzda projeye katılan öğrencilerimiz katılım belgelerini aldılar.

Kocaeli İli Gebze ilçesinde yapılan proje festivalinde projemizi tanıttık. Proje sunumumuzu Kurucu Üye Zeynep Kabakkaya gerçekleştirdi. Proje ortaklarımız ve bazı öğrencilerimizde katılım sağladı.

Projemiz sonunda elde ettiğimiz ürünlerle oluşturduğumuz sanal sergiye hepinizi davet ediyoruz.

Projede yer alan okulumuz Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Sevim DEMİRCİ ve öğrencilerimize projeye bulundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

06-05-202206-05-202206-05-2022

Yayın: 06.05.2022 - Güncelleme: 06.05.2022 16:51 - Görüntülenme: 144