Can Kardeşim eTwinning Projesi Tamamlandı

Can Kardeşim eTwinning projesinde öğrencilerimiz final ürünlerini tamamladı.

Can Kardeşim eTwinning Projesinde öğrencilerimizin de katkıda bulunduğu proje final ürünleri hazırlandı. Proje kapsamında öğrencilerimiz önemli gün ve haftalar ile ilgili ortak takvim hazırladılar. Takvimde Dünya Barış Günü ve Türk Dil haftası ile ilgili resimler yaptılar. Projede yer alan okulların ikişerli olarak eşleşerek her okul eşleştiği okulun bulunduğu şehrin dini, milli tarihi ve kültürel yerlerini araştırıp tanıttı. Okulumuz proje öğrencileri bu kapsamda Diyarbakır'ı şehrini tanıttılar.  Ortak okulların öğrencileri ile karma gruplar oluşturarak akrostiş şiirler yazdılar.

Proje'de yer alan 8/A sınıfı öğrencilerinden Ayşe Belinay Ermez, Dua İbrahim, Yaren Yılmaz, Radiye Akan, Merve Çalağır, Azra Türkmen ve 7/A sınıfı öğrencilerinden Merve Meyra Güllü'ye proje bulundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

Can Kardeşime Şiirler Dergisi için tıklayınız.

Ortak takvim için tıklayınız.

Can Kardeşim Ortak Hikaye Kitabı için tıklayınız.

Can Kardeşim Blog için tıklayınız.

Yayın: 13.06.2021 - Güncelleme: 13.06.2021 23:12 - Görüntülenme: 489