Kitabımda Değerim eTwinning Projesi

Bir ulusun sahip olduğu sosyal, kültürel, ekonomik ve bilimsel kıymetlerini kapsayan maddi ve manevi öğelerin tümüne değer denir. Kültürel değerlerimizin geçmişten geleceğe aktarılması, öğrencilerimiz tarafından benimsenmesi karakterlerinin oluşmasında önemli bir etkendir. Değerler eğitiminin amacı da davranış kontrolünü sağlayabilen iyi karakterli insanlar yetiştirmektir. Değerler eğitimi ailede başlar, çevre ve okulun etkisiyle şekillenir.

Kitabımda Değerim Projemizde değerlerimizi konu edinen kitaplar okunacaktır. Bize sınırsız bir dünyanın kapılarını açan kitaplar aracılığı ile değerlerimizin özümsenmesine çalışılacaktır. Öğrencilerimizin okudukları kitaplar sayesine değerlerimize farklı bakış açıları geliştirmeleri sağlanacaktır.

Projemizi yürüten Adile ÖZTÜRK öğretmenimize ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

04-05-2021

Yayın: 04.05.2021 - Güncelleme: 04.05.2021 22:41 - Görüntülenme: 326