Peygamberim ve Ben eTwinning Projemize Başladık

eTwinning Projelerimiz devam ediyor.

Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v.)'i genç kuşaklara doğru ve anlaşılır bir şekilde tanıtabilmek ve onun hayatındaki güzel örnekleri yaşatabilmek amacıyla oluşturduğumuz projemizde, yeni neslin ihtiyaç duyduğu öğretim yöntem ve teknikleri ile beraber özellikle web 2.0 araçlarını doğru ve etkili bir biçimde kullanarak kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesini sağlamak istemekteyiz.Proje boyunca hadislerle ,Peygamber Efendimizin hayatından örnek olaylarla ve Peygamberimizin dostları ile ilgili yapacağımız etkinliklerimizi öğrencilerimizin sosyal çevrelerini de sürece dahil edebilecekleri şekilde planlamaktayız. Öğrencilerimizin kendilerini farklı alanlarda ifade edebilmelerini ve farklı yeteneklerini ortaya çıkarabilmelerini sağlamak amacıyla etkinliklerimizi resim,şiir,yazı,video çekme,fotoğraf çekme gibi pek çok şekilde oluşturmayı ve proje bitiminde öğrencilerimizin peygamber efendimizi anlattıkları yazılardan oluşan bir kitap hazırlamayı planlamaktayız.

Yayın: 16.10.2021 - Güncelleme: 16.10.2021 20:14 - Görüntülenme: 255